سرآمد اخبار
فدرال رزرو
اخبار داغبازاربازارها و خدمات مالی

شدیدترین افزایش نرخ بهره فدرال رزرو از سال ۲۰۰۰

فدرال رزرو اعلام کرد که با هدف کنترل تورم نرخ بهره دلار را ۰.۵ واحد درصد افزایش داد این بیشترین افزایش نرخ بهره از سال ۲۰۰۰ تا کنون است.

به گزارش اقتصادآنلاین، رییس بانک مرکزی آمریکا در پایان نشست دو روزه فدرال رزرو اعلام کرد که با هدف کنترل تورم نرخ بهره دلار را ۰.۵ واحد درصد افزایش داده و به بازه ۰.۷۵ تا یک درصد می‌رساند که این بیشترین افزایش نرخ بهره از سال ۲۰۰۰ تا کنون است.

فدرال رزرو همچین تصمیم گرفت ترازنامه عظیم خود را کاهش دهد؛ این تهاجمی ترین تشدید سیاست پولی در دهه های اخیر برای کنترل تورم فزاینده است.

کمیته سیاست گذاری بانک مرکزی ایالات متحده به اتفاق آرا در مورد این افزایش رای داد.

فدرال رزرو اجازه خواهد داد که دارایی های خزانه داری و اوراق بهادار با پشتوانه وام مسکن در ماه ژوئن با سرعت ترکیبی اولیه ماهانه ۴۷.۵ میلیارد دلار کاهش یابد و طی سه ماه به ۹۵ میلیارد دلار افزایش یابد.

در بیانیه فدرال رزرو آمده است: «کمیته بسیار مراقب خطرات تورمی است.

این در کنار تهاجم روسیه به اوکراین و رویدادهای مرتبط با آن است که فشار افزایشی بیشتری بر تورم ایجاد می‌کند و احتمالاً بر فعالیت‌های اقتصادی تأثیر می‌گذارد».

اخبار مرتبط

قیمت جهانی طلا افزایش یافت

میلاد جانه

قیمت جهانی طلا کاهشی شد

میلاد جانه

کارشناس اقتصاد: تورم به بالای ۵۰ درصد خواهد رسید

میلاد جانه

طلای جهانی مترصد حمله به سقف تاریخی | نرخ بهره آمریکا کاهش می یابد؟

میلاد جانه

پیش بینی قیمت طلای جهانی / حنای بی‌رنگ پاول در بازار اونس جهانی طلا

میلاد جانه

کاهش قیمت نفت به کمترین رقم در ۵ هفته گذشته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید