سرآمد اخبار
هواشناسی
همه اخبار

هواشناسی هشدار داد / بارش ۵ روزه باران در این استان‌ها

سازمان هواشناسی با صدور هشدار برای استان‌های ساحلی کشور در جنوب از بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی تا یکشنبه آینده در برخی مناطق خبر داد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، بر اساس تحلیل نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی تا شنبه آینده در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی طی بعدازظهر و اوایل شب رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی و در برخی مناطق گردوخاک پیش‌بینی شده است.

امروز و فردا در برخی مناطق استان‌های ساحلی دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی نیز بارش پراکنده گاهی رعدوبرق و  وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

یکشنبه آینده در استان‌های مازندران، گلستان، خراسان شمالی، ارتفاعات البرز مرکزی و جنوب سیستان و بلوچستان رگبار و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲ روز آینده در برخی مناطق شمال شرق، شرق، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و جنوب غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید و گردوخاک روی می‌دهد. دریای خزر و خلیج‌فارس تا روز جمعه مواج است.

توصیف سامانه: وزش باد نسبتاً شدید و افزایش ارتفاع امواج

زمان شروع: بعدازظهر چهارشنبه ۱۴۰۲/۰۳/۳۱

زمان پایان: اواخر وقت سه‌شنبه ۱۴۰۲/۰۴/۰۶

نوع مخاطره: چهارشنبه (۱۴۰۲/۰۳/۳۱) تا شنبه ( ۱۴۰۲/۰۴/۰۳): خلیج فارس و غرب تنگه هرمز به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب وزش باد نسبتاً شدید جنوب غربی – شمال غربی حداکثر سرعت ۱۲ متر بر ثانیه و ارتفاع امواج ۱.۵ متر.

پنجشنبه (۱۴۰۲/۰۴/۰۱) تا شنبه (۱۴۰۲/۰۴/۰۳): خلیج فارس و تنگه هرمز و دریای عمان به‌ویژه در ساعات صبح تا ظهر افزایش سرعت باد جنوب شرقی حداکثر سرعت ۱۰ متر بر ثانیه و افزایش ارتفاع امواج ۱ متر.

یکشنبه (۱۴۰۲/۰۴/۰۴) تا سه شنبه (۱۴۰۲/۰۴/۰۶): خلیج فارس، تنگه هرمز وزش باد نسبتاً شدید جنوب شرقی حداکثر سرعت ۱۵ متر بر ثانیه و افزایش ارتفاع امواج ۲ متر.

منطقه اثر: خلیج‌فارس و تنگه هرمز و دریای عمان

مخاطره: اختلال در تردد دریایی شناورهای سبک، احتمال اختلال در تردد شناورهای مسافربری، احتمال پاره شدن تورهای صیادی و آسیب به قفس‌های پرورش ماهی.

توصیه: خودداری از تردد شناورهای سبک و فعالیت‌های تفریحی , تمهیدات لازم جهت تردد ایمن شناورهای مسافربری به‌ویژه در بنادر مرکزی و شرقی.
منبع: تسنیم

اخبار مرتبط

خداحافظ سینما! / جنگ اقتصادی به قیمت بلیط سینما رسید

میلاد جانه

هجوم عجیب طوطی‌ها به شهری در آرژانتین

میلاد جانه

۵ عادت غذایی برای بالا بردن سوخت‌وساز بدن

میلاد جانه

بارش در ۱۲ استان کشور؛ ترافیک نیمه‌سنگین در آزادراه‌ها

میلاد جانه

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور | محور چالوس تا شهرستانک مسدود است

میلاد جانه

رضا عطاران بدل «صددام» است، اشتباه نکنید!

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید