سرآمد اخبار
بورس
اقتصاد

تزریق نقدینگی ۱۳۸ میلیارد تومانی افراد حقیقی به بازار سهام

کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز ارزش معاملات سهام و حق تقدم به رقم ۶.۹ همت رسید.

رباب وفایی گفت: اُفت قابل توجه قیمت برخی از سهام در کنار گزارش‌های خوب فصل بهار و مجامع سالیانه شرکت‌ها و بحث‌های مربوط به بازگشت مجدد بورس کالا به مدار عرضه خودرو دست به دست هم می‌دهد تا شاهد برگشت و افزایش تقاضا باشیم. تعدیل مثبت صنعت پالایش و شایعاتی از تغییر تصمیم گیری‌ها در مورد خوراک پتروشیمی‌ها هم به گوش می‌رسد.

او گفت: امروز شاهد افزایش ارزش معاملات و ورود پول‌های حقیقی به سهام و حق تقدم و خروج نقدینگی از صندوق‌های با در آمد ثابت بودیم که پارامتر‌های امیدوار کننده برای بهبود روند معاملات در روز‌های آتی هستند.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: هرچند متاسفانه ایجاد فضای بی اعتمادی در بازار با رفتار‌ها و دستورالعمل‌های سلیقه‌ای دید نوسانی را بین اهالی بازار افزایش داده است.

امروز ارزش معاملات سهام و حق تقدم به رقم ۶.۹ همت رسید، همچنین امروز ورود پول حقیقی‌ها ۱۳۸ میلیارد تومان و تراز منفی ۳۷۵ میلیارد تومانی در صندوق‌های با درآمد ثابت ثبت شده است.

این کارشناس بازار سرمایه گفت: امروز تعداد نماد‌های مثبت ۵۶۰ نماد و تعداد نماد‌های منفی ۲۱۵ نماد بود و در نهایت شاخص کل با افزایش بیش از ۲۶هزار واحدی به سطح ۲ میلیون و ۱۸۳ هزار واحد رسید.

اخبار مرتبط

در آغاز معاملات بازار سرمایه‎‎‎؛ اُفت ۲ هزار و ۸۳ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

آغاز متعادل بورس با چاشنی برتری تقاضا

میلاد جانه

در انتهای معاملات ثبت شد؛ رشد بیش از هزار واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

همسو شدن سهام دلاری با دلار آزاد / شاخص کل بورس ۷ هزار واحد کاهش یافت

میلاد جانه

مراحل خرید خودرو در بورس کالا /رکورد ثبت نام در سجام شکست

میلاد جانه

افت ۱۶ هزار و ۹۶۷ واحدی شاخص کل بورس

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید