سرآمد اخبار
برق
اخبار داغاقتصادانرژی

مصرف برق ۶‌.۵ درصد افزایش یافت

سخنگوی صنعت برق گفت: امسال مصرف برق کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۵ درصد رشد داشته است.

مصطفی رجبی مشهدی سخنگوی صنعت برق گفت: با توجه به گرمای هوا میزان تقاضای مصرف برق نیز بالاست و پیش‌بینی می‌شود امروز اوج مصرف برق به ۷۲ هزار و ۵۰۰ مگاوات برسد. امسال، ۲۵ روز است که میزان تقاضای مصرف برق از رکورد اوج مصرف سال گذشته که ۶۹ هزار و ۵۰۰ مگاوات بود، بیشتر بوده است.

به گفته مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه ایران ، مصرف انرژی برق در تابستان امسال ۶.۵ درصد بیشتر از سال گذشته است.

این مقام مسئول ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود امروز با توجه به گرم‌تر شدن هوا در استان‌های گیلان، مازندران و آذربایجان، مصرف برق در این استان‌ها بیشتر شود.

از مردم به ویژه در استان‌های یاد شده درخواست می‌کنیم مصرف خود را با راهکار‌های ساده همچون استفاده از دور کُند کولر‌های آبی یا تنظیم دمای کولر‌های گازی روی ۲۵ درجه، مدیریت کنند تا بتوانیم برق پایدار را برای همه فراهم کنیم.

اخبار مرتبط

روزگار سخت بورس ادامه دارد / شاخص کل ۱۶ هزار واحد کاهش یافت

میلاد جانه

سمند سورن ۲۵۵ میلیون تومان شد/ قیمت جدید مدل‌های مختلف سمند در بازار +جدول

میلاد جانه

تغییر تاکتیک تریدرها در بازار ارز دیجیتال؛ سبقت تتر از بیت‌کوین

میلاد جانه

گیلاس و گلابی میوه‌های لوکس‌نشین بازار داخل

میلاد جانه

طلای جهانی رکورد زد

میلاد جانه

توان خریدی برای مسکن وجود ندارد/ نوسازی بافت فرسوده عملیاتی نشد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید