سرآمد اخبار
عشقی
اخبار داغاقتصاد

رئیس سازمان بورس: پرداخت خسارت تاخیر به خریداران خودرو از بورس کالا

عشقی، رئیس سازمان بورس با تاکید بر احقاق حقوق خریداران خودروهای بورسی گفت: خسارت تاخیر در تحویل به خریداران خودرو از بورس کالا پرداخت می‌شود.

به گزارش بازار، مجید عشقی، با بیان اینکه تاخیر در تحویل خودرو به طور سنتی توسط خودروسازان را همیشه داشتیم و جریمه این کار جریمه حداقلی بود گفت: در خصوص عرضه خودرو در بورس کالا، جریمه تاخیر در تحویل خودرو آنقدر بالاست که یک انگیزه مضاعفی به خودروساز می‌دهد که هر چه سریع‌تر خودروها را تکمیل و تحویل مشتری‌ها بدهد.

عشقی افزود: بر اساس دستورالعمل‌های تسویه بورس کالا، جریمه تاخیر هر نوع کالا ۰.۲۵ درصد در روز است که در سال ۵۰-۶۰ درصد یا بیشتر می‌شود.

به گفته رییس سازمان بورس و اوراق بهادار پرونده‌هایی که تاخیر تحویل خودرو در آن‌ها بوجود آمده در بورس کالا بررسی می‌شود.

وی تاکید کرد: ایران خودرو تا الان ۱۰ میلیارد تومان بابت جریمه تحویل خودرو به خریداران خودرو از بورس پرداخت کرده است.

اخبار مرتبط

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران: ایران ظرفیت تولید هزار میلیارد دلاری را دارد

میلاد جانه

قیمت بیت کوین صعودی شد

میلاد جانه

کشف فرارهای مالیاتی تا ۷۰۰ میلیارد تومانی طلافروشان

میلاد جانه

راهکارهای حمایت از صنعت فرش دستباف

میلاد جانه

صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد

میلاد جانه

رشد شاخص کل بورس در اولین روز معاملات هفته

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید