سرآمد اخبار
خرما
اقتصادبازار

ارزآوری صادرات خرما به ۴۰۰ میلیون دلار می‌رسد

رئیس انجمن خرما گفت: سالانه ۳۰ درصد از خرمای تولیدی صادر می‌شود که رقمی بالغ بر ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار ارزآوری برای کشور دارد.

آقای محسن رشیدفرخی، رئیس انجمن خرما گفت: با توجه به شیوع آفت سوسک سرخرطومی و خسارت ۱۵ درصدی به نخلستان‌های کشور، قول‌های مساعدی در زمینه حل مشکل داده شده است که با تغییر مدیریت در سازمان حفظ نباتات امیدواریم این موضوع پیگیری شود.

به گفته او، مشکلات بازگشت ارز به سامانه نیما باید هر چه سریع تر رفع شود چراکه مقررات بازگشت ارز محصول خرما با سایر محصولات پتروشیمی و معدنی باید متفاوت باشد.

رشیدفرخی با بیان اینکه سالانه ۳۰ درصد خرمای تولیدی صادر می‌شود، افزود: بنابر آمار ارزآوری حاصل از صادرات خرما به ۳۵۰ تا ۴۰۰ میلیون دلار می رسد که با رفع مشکلات صادراتی ۱۵ تا ۳۰ درصد جهش صادرات خواهیم داشت.

رئیس انجمن خرما نرخ کنونی هر کیلو خرمای رطب در مبدا را ۸۰ هزار تومان اعلام کرد و گفت: علی رغم افزایش چشمگیر نهاده‌های کشاورزی، قیمت هر کیلو خرما نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ تا ۱۲ درصد رشد داشته است.

اخبار مرتبط

تراز تولید و مصرف بنزین را با راهکارهای غیرقیمتی متعادل می‌کنیم

میلاد جانه

تفاهمنامه‌ همکاری‌های دوجانبه پارلمانی ایران و تاجیکستان امضا شد

میلاد جانه

درآمد نفتی ایران در ۹ ماهه ۲۰۲۳ به ۳۴ میلیارد دلار رسید

میلاد جانه

عرضه قارچ فله بالاتر از ۱۳۵ هزارتومان گرانفروشی است

میلاد جانه

۱۲۹ هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد کشور شد

میلاد جانه

اعلام زمان برگزاری جلسه شورای عالی کار | دستمزد کارگران ترمیم می‌شود؟

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید