سرآمد اخبار
نرخ تورم
اجتماعیاخبار داغاقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

میزان امیدواری مردم به مهار تورم در دولت پزشکیان

نتیجه یک نظرسنجی نشان می‌دهد بیش از ۵۴ درصد مردم به میزان زیاد و خیلی زیاد به مهار تورم توسط رئیس‌جمهور جدید امید دارند.

به گزارش ایسنا، در این نظرسنجی، از پاسخگویان در مورد اینکه “رئیس‌جمهور جدید تا چه اندازه می‌تواند موفق به مهار تورم و کاهش آن شود سوال پرسیده شده است”.

نظر ۱۷.۸ درصد از پاسخگویان این بوده است که رئیس‌جمهور منتخب به میزان خیلی کمی خواهد توانست تورم را مهار کند، ۲۳.۲ درصد هم گفته‌اند رئیس‌جمهور در این زمینه به میزان کم عملکرد موفقی خواهد داشت.

در مقابل، ۳۵.۴ درصد بیان کردند که رئیس‌جمهور به میزان زیادی موفق به مهار تورم و کاهش آن می‌شود و ۱۹.۲ درصد نظرشان این بوده است که رئیس‌جمهور در حل این مشکل به میزان خیلی زیادی موفق عمل خواهد کرد.

به عبارت دیگر، ۵۴.۶ درصد از مردم به میزان زیاد و خیلی‌زیاد امیدوارند پزشکیان موفق به مهار تورم شود.

۴ درصد از پاسخگویان در این زمینه هیچ نظری نداشته‌ و اظهار بی‌اطلاعی کردند و ۰.۴ دهم درصد به این سوال پاسخ نداده‌اند.

این نظرسنجی در تیرماه امسال پس از برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری از بیش از یک هزار نفر از شهروندان سراسر کشور و توسط مرکز افکارسنجی سرمایه انجام‌شده است.

اخبار مرتبط

فرشاد مومنی: نشانه هایی از رانت و فساد در ماجرای خروج سرمایه گذار عربستانی از بازار ایران وجود دارد / با کدام بررسی واردات خودروهای شخصی لوکس را به واردات برای حمل و نقل عمومی اولویت دادید!؟

میلاد جانه

پوریا پورسرخ ۹ سال بعد از سریال کیمیا در ۴۷ سالگی (تصاویر)

میلاد جانه

قیمت رسمی فروش نفت ایران در آوریل اعلام شد

میلاد جانه

افزایش ۱۷ درصدی صادرات محصولات لبنی | شیر و خامه در صدر

میلاد جانه

نیازی به واردات گوشت قرمز برای تنظیم بازار نداریم

میلاد جانه

رقم جدید حقوق بازنشستگان اعلام شد +جزییات

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید