سرآمد اخبار
بورس تهران
اقتصادبازاربازارها و خدمات مالی

بورس سبزپوش ماند| رشد ۴.۶ هزار واحدی شاخص کل

شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با رشد ۴ هزار و ۶۵۳ واحدی در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۷ هزار واحد قرار گرفت.

به گزارش بازار، شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز (چهارشنبه، ۳۱ مردادماه) با رشد ۴ هزار و ۶۵۳ واحدی (۴۶۵۳.۵ واحد) در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۷ هزار واحد (۲,۰۳۷,۲۰۷.۶) قرار گرفت.

شاخص هم‌وزن نیز با رشد ۳۴۸ واحد به رقم ۶۳۹ هزار واحد (۶۳۹,۰۲۹.۷۸) رسید.

امروز بیش از ۶ میلیارد و ۹۹ میلیون سهم و حق تقدم به ارزشی بالغ بر ۳ هزار و ۵۵۷ میلیارد تومان در بیش از ۱۷۳ هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.

ارزش کل بازار بورس نیز بالغ بر ۶ میلیون و ۶۳۱ هزار میلیارد تومان (۶۶,۳۱۵,۱۹۴.۶۵) میلیارد ریال شد.

بیشترین اثر مثبت بر دماسنج بازار سهام در روز جاری به نام نمادهای معاملاتی تاپیکو، شپنا و فملی شد و در مقابل نمادهای معاملاتی اخابر، کگل و فخوز با افت خود مانع افزایش بیشتر نماگر بازار سهام شدند.

شاخص فرابورس ایران نیز در پایان معاملات امروز با رشد ۲.۶۳ واحدی به رقم ۲۰ هزار و ۷۹۷ واحد رسید.

ارزش روز بازار اول و دوم فرابورس ایران نیز امروز به یک میلیون و ۱۰۳ هزار میلیارد تومان (۱۱,۰۳۹,۳۶۱.۹۹) رسید.

ارزش روز بازار پایه فرابورس ایران نیز ۳۰۴ هزار میلیارد تومان (۳,۰۴۵,۲۸۴.۹۹) شد.

معامله‌گران امروز در بازارهای فرابورس ایران با معامله ۲ میلیارد و ۷۲۲ میلیون ورقه به ارزش ۳ هزار و ۴۹۳ میلیارد تومان در ۹۱ هزار نوبت داد و ستد کردند.

در این بازار هم امروز بیشترین اثر مثبت بر شاخص فرابورس به نام نمادهای شاوان، خاور و فصبا شد و در مقابل نمادهای معاملاتی کگهر، ارفع و آریا بیشترین اثر منفی را بر این شاخص به نام خود ثبت کردند.

اخبار مرتبط

توسعه پایدار فرودگاه‌ها ارکان مهم رشد اقتصادی هستند

میلاد جانه

هشدار فرزین؛ بانک‌های ناتراز اصلاح نشوند، منحل می‌شوند

میلاد جانه

ثبت‌نام وام ودیعه مسکن در سامانه نهضت ملی مسکن فراهم شد

میلاد جانه

معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه «امنیت غذایی»: با احتکار و گران‌فروشی برخورد می‌شود

میلاد جانه

صفرها با پول ایران خداحافظی می‌کنند؟/ شقاقی: پیش‌شرط‌ها برای اجرای این کار مهیا نیست

میلاد جانه

رکورد مصرف برق در تابستان امسال ۳۶ بار شکسته شد

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید