سرآمد اخبار
زهرا بهروز آذر
اجتماعیاخبار داغ

دستور رییس جمهور برای تامین مسکن خانواده‌های جانباختگان معدن طبس

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از دستور رییس جمهور برای تامین مسکن خانواده‌های جانباختگان معدن طبس خبر داد.

به گزارش مهر، زهرا بهروز آذر، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از دستور رئیس جمهور برای تأمین مسکن خانواده‌های جان‌باختگان معدن طبس خبر داد گفت: برای اولین بار بسته مشاوره خانواده و مددکاری فعال می‌شود. متخصصان این حوزه در کنار خانواده‌ها حضور خواهند داشت تا مسائل آنها را شناسایی کرده و از نزدیک بررسی کنند.

وی افزود: همچنین موضوعات اقتصادی و برقراری مستمری با قوت پیگیری شده و به زودی برای تمامی این افراد مستمری برقرار خواهد شد.

بهروز آذر گفت: رئیس جمهور بر تأمین مسکن برای افرادی که صاحب مسکن نیستند تأکید ویژه داشته و این موضوع به طور حتم انجام خواهد شد.

اخبار مرتبط

بیت‌کوین به ۱۲۰ هزار دلار می رسد؟ | قیمت انواع ارزهای دیجیتال

میلاد جانه

نرخ بهره بین بانکی در کوتاه‌مدت کاهش نمی‌یابد / ارزش ذاتی سهام، بازار سرمایه را جذاب کرده است

میلاد جانه

فرشاد مومنی: 18 استان و 24 میلیون نفر در معرض خطر حاد فرونشست هستند / خود را فریب ندهیم، برنامه هفتم نیازمند بازنگری جدی است / پس از انقلاب به شریعتی ظلم شد

میلاد جانه

افزایش هزینه برق صنایع توسط وزارت نیرو متوقف شد

میلاد جانه

بازار مسکن در بلاتکلیفی!/ سرمایه گذاران ملکی به‌ دنبال نوسازی واحدهای مسکونی کلنگی هستند

میلاد جانه

نجابت: مدارس با کمبود معلم مواجه است| قالیباف: این مشکل به زودی حل می شود

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید