سرآمد اخبار
گروه غلات
اخبار داغاقتصادبازارها و خدمات مالیکشاورزی

تورم سالانه «غلات» ۸.۷ درصد شد

بنا بر اعلام مرکز آمار ایران، در آذر ماه بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه «پرورش بز و بزغاله سنتی» با ۶۹.۸ درصد و کمترین تورم سالانه مربوطه به گروه «غلات» با ۸.۷ درصد است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آذر ماه ۱۴۰۳، شاخص قیمت تولیدکننده بخش «زراعت، باغداری و دامداری سنتی» ۱۵۸۵.۵ است که نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۶.۶ درصد افزایش داشته‌ است.

در این ماه شاخص ۱۲ ماهه منتهی به ماه جاری نسبت به شاخص دوره مشابه سال قبل (تورم سالانه) با رشد ۳۲.۹ درصد مواجه بوده‌است.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در آذر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش زراعت، باغداری و دامداری سنتی نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۲۶.۶ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۲۸.۴ درصد)، ۱.۸ واحد درصد کاهش داشته‌است.

در این ماه بیشترین تورم نقطه به نقطه با ۵۹.۵ درصد مربوط به گروه «سبزیجات و حبوبات» و کمترین تورم نقطه به نقطه با ۱۴.۱ درصد مربوط به گروه سایر محصولات حیوانی است.

کاهش تورم سالانه

در آذر ماه ۱۴۰۳، درصد تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش زراعت، باغداری و دامداری سنتی در ۱۲ منتهی به آذر ۱۴۰۳ نسبت به دوره مشابه سال قبل ۳۲.۹ درصد است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۳۳.۷ درصد)، ۰.۸ واحد درصد کاهش داشته‌است.

در این ماه بیشترین تورم سالانه مربوط به گروه «پرورش بز و بزغاله سنتی» با ۶۹.۸ درصد و کمترین تورم سالانه مربوطه به گروه «غلات» با ۸.۷ درصد است.

اخبار مرتبط

قطر: به تعهدات خود با ایران پایبندیم

میلاد جانه

یک پیش‌بینی عجیب از قیمت مسکن از آبان امسال/ منتظر افزایش قیمت مسکن باشیم؟

میلاد جانه

قیمت جدید برنج، روغن، گوشت و مرغ اعلام شد/ جدول قیمت

میلاد جانه

رایزنی همتی و فرزین برای کاهش نرخ سود بانکی

میلاد جانه

تجارت ایران و اوراسیا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد

میلاد جانه

اعلام برنامه‌های وزارت صمت برای رشد تولید و صادرات

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید