سرآمد اخبار
نرخ رسمی
ارز و طلاهمه اخبار

ارز ۴۲۰۰ از بودجه حذف شد

در لایحه بودجه سال آینده پیش‌بینی در رابطه با پرداخت ارز ترجیحی نشده و نشان از اقدام دولت برای حذف ارز ۴۲۰۰ دارد.

به گزارش ایسنا، در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ که امروز به مجلس ارائه شد در تبصره‌ها خبری از پرداخت ارز ترجیحی نیست و به نظر می‌رسد دولت برنامه خود برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی را در سال آینده اجرایی خواهد کرد.

با این حال در جدول تبصره ۱۴ مربوط به هدفمندی یارانه‌ها در دو ردیف مبالغی را برای جبران اصلاح نرخ کالاهای اساسی در نظر گرفته است به طوری که حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای جبران اصلاح نرخ کالاهای اساسی، دارو، یارانه نان و خرید تضمینی گندم پیش‌بینی شده و در بخش دیگر ۴۰۰۰ میلیارد تومان برای یارانه نهاده‌های کشاورزی، تنظیم بازار کالاهای اساسی و ضروری و تادیه تعهدات مربوطه پیش بینی شده است.

در بودجه سال جاری دولت هشت میلیارد دلار بابت ارز ۴۲۰۰ تومانی پیش بینی کرده بود که در نیمه سال این رقم به پایان رسیده بود.

در حال حاضر شش قلم کالای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، روغن خام و دانه های روغنی به همراه بخشی از دارو و تجهیزات پزشکی ارز ۴۲۰۰ دریافت می‌کند.

اخبار مرتبط

توسعه صادرات کشور با راه‌اندازی بازار ارز توافقی

میلاد جانه

فوری/میزان افزایش حقوق ها در 1402 مشخص شد

میلاد جانه

حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی از دارو

میلاد جانه

خبر جدید سخنگوی اقتصادی دولت برای یارانه‌بگیران

میلاد جانه

سخنگوی دولت: مجلس شاکله لایحه بودجه را تغییر داد| بیش از ۴۰۰ همت ناترازی در لایحه بودجه

میلاد جانه

قالیباف: کمیسیون تلفیق بودجه پس از تقدیم لایحه بودجه تشکیل شده است

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید