سرآمد اخبار
طلا
اقتصاد

بزرگترین کاهش هفتگی قیمت طلا در ۴ ماه گذشته | اوج هفتگی دلار

قیمت طلا روز جمعه و پیش از تعطیلی بازار به دلیل افزایش ارزش دلار و اظهارات تندرو مقامات فدرال رزرو، به سمت بزرگ‌ترین کاهش هفتگی خود در بیش از چهار ماه گذشته رفت.

به گزارش همشهری آنلاین، بهای هر اونس طلا پیش از تعطیلی بازار به ۱۹۲۰ دلار و ۲۰ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا نیز به ۱۹۲۱ دلار و ۲۰ سنت رسید.

شاخص دلار در برابر رقبای خود با ۰.۵ درصد افزایش به اوج یک هفته‌ای خود رسید و جذابیت طلا را برای دارندگان سایر ارزها کاهش داد.

فیلیپ استریبل، استراتژیست ارشد بازار در Blue Line Futures در شیکاگو گفت: پاول بسیار تندرو بود. او طرفدار افزایش بیشتر نرخ بهره است و به این زودی شاهد کاهش نرخ نیست.

مری دالی، رئیس بانک فدرال سانفرانسیسکو، روز جمعه در مصاحبه با رویترز گفت که دو افزایش دیگر نرخ بهره در سال جاری یک پیش بینی بسیار معقول است.

نرخ بهره بالاتر در ایالات‌متحده هزینه فرصت نگهداری طلا را افزایش می‌دهد.

طلا در این هفته حدود ۲ درصد کاهش یافته و از زمانی که در اوایل ماه مه به بالاتر از سطح کلیدی ۲۰۰۰ دلار رسید، بیش از ۱۵۰ دلار از دست داده است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای نقره ۰.۵ درصد افزایش یافت و به ۲۲.۳۴ دلار در هر اونس رسید اما بزرگ‌ترین افت هفتگی خود از اکتبر ۲۰۲۲ را داشت.

پلاتین ۰.۶ درصد کاهش یافت و به ۹۱۷.۳۴ دلار رسید که بدترین هفته از اگوست ۲۰۲۲ تاکنون بود. پالادیوم پس از رسیدن به کمترین میزان خود از می ۲۰۱۹ در روز پنجشنبه، در ۱۲۸۳ دلار و ۱۸ سنت ثابت ماند.

اخبار مرتبط

قیمت مصوب لاستیک اعلام شد | مردم گران فروشی را گزارش دهند

میلاد جانه

پیش بینی قیمت طلای جهانی / حنای بی‌رنگ پاول در بازار اونس جهانی طلا

میلاد جانه

رییس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران: موانع رشد تولید، افزایش درآمدهای ارزی و تامین مواد اولیه صنایع فلزی برطرف شد

میلاد جانه

تخم‌ مرغ گران شد؟ | قیمت هر شانه ۳۰ عددی و تخم مرغ‌های بسته بندی را ببینید

میلاد جانه

وزیر اقتصاد: تعرفه معقول واردات آیفون ۳۰ درصد است

میلاد جانه

پایان بورس امروز 10 آبان 1402 /طوفان فروش سهام کوچک، دامان بازار سهام را گرفت

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید