سرآمد اخبار
بنادر کشور
اقتصاداقتصاد کلانبازاربازارها و خدمات مالی

تخلیه ۱۳.۲ میلیون تنی ۷ قلم کالای اساسی در بنادر کشور

میزان تخلیه ۷ قلم کالای اساسی در بنادر کشور تا پایان آبان ماه به ۱۳.۲ میلیون تن رسید.

به گزارش بازار، ۱۳ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۰۰ تن کالاهای اساسی تا پایان آبان‌ماه سال جاری، در بنادر کشور تخلیه شده است.

میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی هشت ماهه نخست سال جاری، معادل ۱۳ میلیون و ۲۳۳ هزار و ۶۰۰ تن بود که در این بین سویا رشد ۴ درصدی و ذرت رشد یک درصدی داشت.

میزان تخلیه گندم از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه سال ۱۴۰۲ معادل ۲ میلیون ۴۴۲ هزار و ۶۴۲ تن بود. همچنین میزان تخلیه جو طی هشت ماهه نخست سال جاری معادل ۱ میلیون و ۳۷۹ هزار و ۴۹۲ تن بود و میزان تخلیه ذرت تا پایان آبان ماه سال جاری معادل ۵ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۵۴۴ تن بود.

علاوه بر این میزان تخلیه سویا طی هشت ماهه نخست سال ۱۴۰۲ معادل ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۳۶۲ تن بود و میزان تخلیه برنج نیز تا پایان آبان‌ ماه ۱۴۰۲ معادل ۸۱ هزار و ۶۵۰ تن بوده است.

این در حالی است که سویا با توجه به تخلیه ۲ میلیون و ۴۰۷ هزار و ۶۹ تنی مدت مشابه سال گذشته رشد ۴ درصدی را تجربه کرده است و ذرت نیز با توجه به تخلیه ۵ میلیون و ۷۵۰ هزار و ۵۳۲ تنی رشد یک درصدی را به ثبت رسانده است.

بر اساس این گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، همچنین میزان تخلیه شکر نیز تا پایان آبان ماه سال جاری معادل ۳۲۶ هزار و ۷۸۵ تن و میزان تخلیه روغن در بنادر کشور طی مدت مذکور معادل ۶۹۲ هزار و ۱۲۵ تن بود.

اختصاص ۵۱۲ هزار و ۹۸۷ دستگاه کامیون جهت خروج کالاهای اساسی

گفتنی است تعداد کامیون و واگن اختصاص یافته جهت خروج کالاهای اساسی طی هشت ماهه نخست سال جاری شامل ۵۱۲ هزار و ۹۸۷ دستگاه کامیون و ۱۴ هزار و ۲۶ واگن بوده که از تعداد کامیون های اختصاص یافته ۴۶ هزار و ۱۹۴ دستگاه به صورت حمل یکسره و مخصوص کشتی‌های گندمی، بوده است.

اخبار مرتبط

هشدار جدی کارشناسان به بانک ها / سال های سختی در پیش است

میلاد جانه

نخستین خودروی وارداتی سال جاری تحویل مشتری شد

میلاد جانه

نظارت بر مغازه‌های میوه فروشی‌ تا ۱۵فروردین/ فراوانی بار داریم

میلاد جانه

۷ خودرو به لیست فروش سامانه یکپارچه اضافه شد

میلاد جانه

سرانه مصرف آبزیان در کشور ۶.۵ کیلوگرم است

میلاد جانه

مافیای خودرو درحال کوچ به صنایع دیگر است/ لطمۀ واردات خودرو به تولید را باید «دروغ قرن» دانست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید