سرآمد اخبار
بازنشستگان
اجتماعیاخبار داغاقتصاد

مبلغ وام بازنشستگان افزایش می یابد

رییس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران در ارتباط با افزایش وام بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ توضیح داد.

به گزارش تسنیم، علی دهقان‌کیا در ارتباط با وام بازنشستگان تامین اجتماعی گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان وام بازنشستگان از ۱۲ میلیون تومان ۱۴۰۱ به ۲۰ میلیون تومان افزایش پیدا کرد.

وی افزود: وام اشاره شده با کارمزد ۴ درصد و بدون سود به بازنشستگان پرداخت می‌شود.

دهقان‌کیا در ارتباط با نحوه ثبت‌نام و دریافت وام بازنشستگان گفت: بازنشستگان می‌توانند با مراجعه به سایت کانون‌های بازنشستگی در هر استان، اقدام به ثبت‌نام و در ادامه نسبت به دریافت وام اشاره شده اقدام کنند.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران در ارتباط با افزایش وام بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ تصریح کرد: این موضوع در هیئت مدیره سازمان تامین اجتماعی مطرح شده و به احتمال زیاد وام بازنشستگان در سال آینده افزایش پیدا می‌کند.

وی درباره میزان افرایش وام گفت: پیش‌بینی‌ می‌شود وام بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۰ میلیون به ۳۰ میلیون افزایش پیدا کند.

اخبار مرتبط

فروش طلای خارجی ممنوع است| فقط شمش اجازه واردات دارد

میلاد جانه

فرصت ۶ روزه واریز وجه برای مادران متقاضی ۲ محصول سایپا

میلاد جانه

خودروهای برقی به تهران می آیند | افتتاح ۷۰ ایستگاه شارژ خودرو برقی در هفته دولت

میلاد جانه

وزیر صمت: موافق تنظیم بازار با عوامل دستوری نیستم

میلاد جانه

ترافیک در محورهای شمالی کشور سنگین شد

میلاد جانه

سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار میلیاردی در حوزه دریایی و بندری در دست اجراست

میلاد جانه

دیدگاهتان را بنویسید